Volná místa Strakonice marketingu, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Do zavedené restaurace v Blatné hledáme nové lidi na pozici kuchař / kuchařka. Pojď se připojit do týmu restaurace s 20letou historii. Kontakt: tel. od 8.00 do 18.00 hodin č. tel. 777 054 848, e-mail: xcicvarekp@seznam.cz
Do zavedené restaurace v Blatné hledáme nové lidi na pozici kuchař / kuchařka. Pojď se připojit do týmu restaurace s 20letou historii. Kontakt: tel. od 8.00 do 18.00 hodin č. tel. 777 054 848, e-mail: xcicvarekp@seznam.cz
Požadujeme: - min. SŠ technické vzdělání - ve strojírenském oboru - uživatelská znalost PC; MS Office - převážně EXCEL - znalost konstruování ve 3D - Němčina - aktivní - praxe výhodou - pečlivost Náplň práce: - tvorba cenových kalkulací - tvorba ...
Požadujeme: - VŠ, SŠ vzdělání, nejlépe technického směru - uživatelská znalost PC-MS Office (Excel, Word, PowerPoint). - znalost Nj/Aj (min. 1 jazyk na komunikativní úrovni; druhý základní znalost jazyka) - znalost projektového řízení - praxe na ...
edná se o 1 chráněné pracovní místo - RECEPČNÍ V PENZIONU - pouze pro uchazeče o zaměstnání se zdravotním postižením ( I nebo II. a III. stupněm invalidity) - pracovní doba dle domluvy - úvazek dle domluvy KONTAKT: Mgr. Miroslava Vobrová, tel.: 775 ...
Náplň práce - monitorování technických aspektů výroby, instalace, využití, údržby a oprav elektrických systémů a zařízení Požadavky - manuální zručnost, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost - výborná znalost anglického jazyka Výhodou zkušenosti ...
Náplň práce: broušení a následná kontrola ze slitin kovu. Opracovávání a případné opravy na výrobku. Požadvek: zdravotní způsobilost - manuální zručnost, samostatné myšlení, schopnost pracovat v kolektivu, směnnost včetně práce v noci. Dobrý ...
Náplň práce: úklid administrativních prostor, sociálních zařízení, kuchyňky, šatny. Požadujeme: spolehlivost, pečlivost, zodpovědný přístup k vykonané práci. Pracovní doba dle domluvy. Kontakt: Lukáš Širer - pracovní dny 7-15h. tel: 602 174 250
Náplň práce: preventivní a periodická údržba strojního zařízení pro zpracování drůbežího masa, odstraňování závad na straně zařízení, provádění seřízení strojů. Požadavky: praxe minimálně 3 roky ve strojírenském oboru nebo potravinářské výrobě, ...